Minden egy helyen az új budafoki parkolási szabályokról

by gaalt994

Az önkormányzat “kisokost” tett közzé a budafok-belvárosi parkolási renddel kapcsolatban. Link cikkünkben!

Mint arról korábban a Huszonkettőn is beszámoltunk, több változást is eszközölt a kerületi önkormányzat Budafok-Belvárosban. Március elején lejárt a hónapokkal ezelőtt indított türelmi időszak is, így a térségben a szabályszegők innentől figyelmeztetés helyett pénzbírságra számíthatnak.

A téma kapcsán számos lakossági kérdés befutott a budafok-tétényi önkormányzathoz, ezért a hivatal a saját honlapján külön felületet hozott létre a kérdéskörnek. A parkolási “kisokos” összesen 20, gyakran ismételt kérdésre ad választ.

A kisokos kérdései segítenek a tájékozódásban a helyben lakóknak, a környéken dolgozóknak, valamint az átutazóknak és az ingázóknak is. Több parkolási zónát, így például a Leányka utcai lakótelepre és a Magdolna utcára vonatkozó pontos szabályzásokat is külön alpontban magyaráznak el.

A “kisokos” kitér a speciális igényekre is, így a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhelyek, illetve az érintett területeken dolgozók is tájékozódhatnak. Aki esetleg korábban közétett cikkeinkből, illetve az önkormányzat bejelentéseiből nem tudott meg mindent, annak érdemes lehet vetni egy pillantást a “kisokosra” ezen a linken, mielőtt hivatalos úton kér tájékoztatást.

(A kiemelt kép illusztráció)

Olvasta már?