Pénteken a kisgyerekeké a terep a Klauzál Házban

by gaalt994

Egy egészen különleges társulat szórakoztatja majd a kicsiket.

A Klauzál Ház programjai nem véletlenül oly népszerűek Budafok-Tétényben. A művelődési ház folyamatosan változatos programkínálattal szórakoztatja az érdeklődőket, az idősektől az egészen kicsikig bezárólag. A közösségi események mellett kulturális programok, sport- és önképző tanfolyamok, előadások várják a közönséget.

E hét péntekjén újfent a gyerekeknek kedveskednek – ezúttal egy bábszínházi előadással, amelyet már 3 éves kortól ajánlanak. A Körforgás – rezgék kicsiknek egy szöveg nélküli, hangokra, ritmusokra, zenére épülő babaelőadás, amely könnyed, 22 perces időtartama révén még a legmozgékonyabbak gyerkőcöket is lekötheti. Ráadásul a virgonc gyerekek jó magaviselete sem marad hála nélkül, az előadás után ugyanis egy 20 perces közös játék várja őket az előadókkal.

Apropó előadók, az Aranyszamár Bábszínház egészen egyedi felfogással közelíti meg a bábművészetet.

„Mi nem annyira emberek vagyunk, akiknek spirituális tapasztalásaik vannak, mint inkább spirituális lények, akik megélik az emberi létet. A mesék pedig, mint egy tükrökkel körülvett csarnok, amelyben visszatükröződnek életeink különböző állomásai. Előadásainkkal nem tanítani szeretnénk, hanem megerősíteni mindazokat, akik már elfelejtették, vagy még keresik azt a képzelet által létrejött teremtő erőt, belső valóságot, amit kezdetektől fogva magunkban hordozunk, s amit képesek vagyunk alakítani olyanná hogy jól érezzük magunkat benne” –írja magáról a három bábművész hölgy színházuk hivatalos honlapján.

Az előadásra a belépő 1000 forintba kerül, a részletekről itt tájékozódhat.

Olvasta már?