Radóczy Mária kerületi művész kétszer is dedikálja művészalbumát az Ünnepi Könyvhéten!

by talastunde

Szeptember 2-5. között Radóczy Mária budatétényi tűzzománcművész két alkalommal is dedikálja művészalbumát a Vörösmarty téren, az Ünnepi Könyvhéten.

„Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy egy ilyen jeles fővárosi rendezvényen részt vehetek” – mondta a tűzzománcművész, művésztanár, akit Demeter László, a Tortoma Kiadó igazgatója hívott meg a könyvhétre. Radóczy Mária Álmodni mertem…. című könyvét Erdélyben, a XXII. kerület testvérvárosában, Baróton adták ki, ezért a művész könyvének bevételét Barót város egyik kulturális egyesületének ajánlotta fel.

„Remélem, sok vásárló vesz a könyvemből, amellyel jó ügyet is támogat. Könyvem annyiban eltérő az összes képzőművészeti albumtól, hogy nemcsak a képeimet és az életrajzi adataimat közöltem, hanem vettem a bátorságot, és életem történetét hat oldalban megírtam. Korábban mindig hiányoltam a megjelent albumokból, hogy nem fedezhettem fel bennük az alkotó személyiségét” -közölte a művész, aki szeptember 3-án és szeptember 4-én 11-13 óra között dedikálja albumát a Tortoma Kiadó és a Heraldika Kiadó közös standjánál.

Olvasta már?