Budafoki Bornapok: térkép, menetrend és minden más egy helyen, a programfüzetben

by gaalt994

Cikkünkből elérhető, letölthető, kinyomtatható.

Mint arról korábban beszámoltunk, a járványhelyzetre való tekintettel klasszikus formájában idén sem rendezik meg a nagy múltú Budafoki Borfesztivált. A szervezők azonban – a lehetőségekhez mérten – egy kísértetiesen hasonló rendezvénnyel készülnek, amelyet e hét végén tartanak. A helyszín a szokásos, még ha kisebb változásokkal is, ezúttal pedig már kulcsszerep hárul a Klauzál Ház kezelése alatt álló Magdolna Udvarra is.

A Budafoki Bornapokról már hetek óta folyamatosan érkeznek az új információk, szépen lassan egyre több helyszín, program és fellépő derült ki, ám az is igaz, hogy még így is van meglepetés – a Swing a la Django együttessel közösen színpadra álló sztárvendég személye továbbra is titok.

A többi szükséges infót azonban már egy helyen, összesítve elolvashatjuk. A programfüzetben a pontos menetrend és helyszínek mellett a szintén nem kevésbé fontos házirend is elolvasható, ráadásul rendezvénytérképet is találunk. A dokumentumot online formában itt lehet megtekinteni, aki pedig nem bízik helyszíni tájékozódóképességében, az akár kinyomtatva magával is viheti.

Olvasta már?