Részvételi Költségvetés: kitolták az ötletek leadásának határidejét

by gaalt994

További egy hét áll a lelkes budafok-tétényi ötletgazdák rendelkezésére.

Január 4-én idénre is meghirdették a Részvételi Költségvetést a XXII. kerületben. A projekt keretén belül a budafok-tétényiek dönthetnek arról, hogy a rendelkezésre álló keretösszeget mire fordítsa az önkormányzat. A testületi döntés értelmében az előző körből megmaradt összegeket is felhasználják, így idén a kerületrészenkénti 100 millió forint felett Budafok plusz 28 millió forinttal, Nagytétény plusz 20 millió forinttal gazdálkodhat (Budatétényben a teljes keretösszeg felhasználásra került, így ők idén is 100 millió forintról dönthetnek).

Az ötletek leadásának határideje eredetileg február 22. volt, ennek közeledtével már online konzultációt is tartott az önkormányzat a projektről. A nagy érdeklődésre, pontosabban a rengeteg beérkező projektötletre tekintettel azonban ezt a szakaszt meghosszabbították; a leendő ötletgazdának így további egy hét áll a rendelkezésére.

A projektötletek leadására, illetve a Részvételi Költségvetéssel kapcsolatos informálódásra az erről szóló hivatalos honlapon van lehetőség, aki pedig a funfact jellegű érdekességekre is vevő, az korábbi cikkünkből tudhat meg többet a Részvételi Költségvetés kulisszatitkairól.

Olvasta már?