Karsay Ferenc folytatja a menzák tesztelését, és ezúttal egy meglepetésvendég is csatlakozott hozzá. Ahogy arról korábban beszámoltunk,…
Gasztro
-
-
A lakosság egyharmada kifejezetten figyel a táplálkozására, sőt, saját bevallása szerint tudatosan táplálkozik. Szinte ugyanekkora kör vallotta…
-
Biopalántázásra és egészséges életmódra, környezettudatosságra nevelés együtt, de hogyan? Erre kaptak választ azok, akik részt vettek a…
-
Bezárt a budafoki Sörténelem című kiállítás, amely a svájci Haggenmacher család és a sörkészítés szorosan összefonódó kapcsolatát…
-
A budai palacsintapikniken még van mit javítani, a palacsinták viszont ízletesek – megosztjuk önökkel munkatársunk tapasztalatait. A…
-
Szombat reggel 8 órakor megkezdődött a kerületi zöldségosztás. A helyszínre kiment kollégánk is, aki arról számolt be,…
-
GasztroHelyi érték
Mindent a budafokiaktól kaptunk: interjú Majával, a Majecsko tulajdonosával
by talastundeFood and more made with love – olvashatjuk a Majecsko kávézóról a közösségi oldalon. Tagadhatatlan, hogy aki…
-
A Kossuth Lajos utca legendás helyére munka után tértünk be. Megállapíthattuk, hogy valóban igaz: a Majecsko csodái…
-
Süssünk együtt húsvétkor a gyerekekkel! Ezzel a recepttel biztos, hogy minden arcra mosolyt csalhatunk – és még…
-
GasztroKultúra
Ön szerint milyen a tökéletes tojás? A budafok-tétényieknek csak Balatonszemesig kell elutazniuk, hogy megtudják!
by dombtetoNem tévedés! Nem életgyönyör, hanem valódi ételgyönyör várja a Balatonszemesre látogatókat, ahol a budafok-tétényiek is szívesen megfordulnak.…