Szombati programözönnel folytatódik a Kerület Napja

by gaalt994

A főszerep a mozgásé; keréken vagy lábon, csapatban vagy egyedül, kedvtelésből vagy versenyszellemből.

Tegnapi cikkünkben már pedzegettük azt a változatos filmkínálatot, amellyel a DunaFok Kertmozi készül látogatóinak szombaton. Ezt már nem is vesézgetnénk tovább, a többi programról azonban érdemes beszélni, hiszen igen széles lesz a választék a kikapcsolódni, mozogni, pihenni vágyóknak.

A több helyszínen is zajló rendezvényen a testmozgás bármely formájának szerelmesei megtalálhatják a számukra legkívánatosabb programot. A reggel jógával indul, de lesz ügyességi verseny kerékpárosoknak, valamint „gyalogosoknak” a kondiparkban, míg a délután streetball bajnokság előtt még egy alakformáló aerobic edzésre is lesz idő.

Debütál a nagyközönség előtt (na jó, igazából használni már lehet, de ez az első rendezvény, amelynek otthont ad) az Elágazás Park pumpapályája is, ahol BMX bemutatót tartanak, egybekötve egy kicsiknek és nagyoknak egyaránt elérhető meglepetésprogrammal, amelyben a kerületi rendőrkapitányság is közreműködik.

Emellett lesz táncbemutató és focibajnokság is. A rendezvények látogatása ingyenes, ugyanakkor némelyik – főleg a verseny jellegű események – jelentkezést igényel. Aki úgy tervezi, hogy kilátogat, annak felkerekedés előtt mindenképp érdemes felkeresnie a bornegyed.hu weboldalt a pontos részletekért.

Olvasta már?