Több cég együttműködésével sikeresen lezajlott az utcai nagytakarítás

by gaalt994

A városfejlesztők és a közteresek komoly munkát végeztek, még a „szomszédból” is kölcsönkértek egy takarítógépet.

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, a Budafok-Tétényért Városfejlesztő Kft. közreműködésével a kerület egy tavaszi utcai nagytakarítással fejelte meg az áprilisi lomtalanítást.

A városfejlesztők által vállalt területeken, a Bartók, a Leányka és a Rózsakerti lakótelepeken, valamint a Savoyai Jenő tér környékén rendben lezajlott a járdák, lépcsők seprése, az eltervezett munkákat sikeresen befejezték. Jól vizsgázott a korábbi cikkünkben szintén emlegetett mobilapplikáció, aminek köszönhetően a kerületi közteresek gyorsan tudtak intézkedni a lakossági bejelentések után.

A városfejlesztők és a közterület-fenntartók munkatársai külön figyelmet fordítottak a kerület peremén fekvő részeire, így a Harangozó utcai Kiserdő is megtisztulhatott. Az időjárás és a vírushelyzet az ő dolgukat sem könnyítette meg, a munkafolyamatok esetenként kis tolódással kerültek elvégzésre.

A kisebb, lomtalanítást kísérő munkák mellett érdemes megemlíteni a Leányka utca- Demjén István utca – Játék utca – Duna utca – Pécsi utca – Mária Terézia utca által határolt területet, amelynek megtisztítása komolyabb ráfordítást igényelt. Az itteni alapos takarításhoz az Újbuda Prizmától gépkezelővel együtt kértek kölcsön egy járdatakarító gépet.

(Kiemelt kép: budafokteteny.hu)

Olvasta már?