Több dolgozónak is megköszönte az önkormányzat legújabb kitüntetését

by gaalt994

Mint ahogyan arról nálunk is olvashattak, 2022-ben Tehetségbarát önkormányzat díjjal tüntették ki Budafok-Tétényt. Az elismerést azért hozták létre, hogy elismerésben részesüljenek azon helyi önkormányzatok, amelyek – alapfeladatukon túl – kiemelkedő módon járulnak hozzá a tehetséges fiatalok felkutatásához, támogatásához, példamutató együttműködéseket folytatva tehetséggondozó szervezetekkel.

A Bonis Bona díjátadó gálán nem csak ez az elismerés vándorolt a XXII. kerületbe: a nemrég elhunyt budafok-tétényi történelem-földrajz szakos mestertanárt, Szász Erzsébetet posztumusz Bonis Bona – A Nemzet Tehetségeiért Életműdíjjal tüntették ki, míg Balogné Gerse Zsuzsanna, a Kossuth Lajos Két Tannyelvű Általános Iskola pedagógusa a Bonis Bona – A Nemzet Tehetségeiért kiváló tehetségfejlesztő díjat kapta meg.

Az önkormányzatnak szóló díjat a hivatal nevében Szepesfalvy Anna alpolgármester vette át, aki az e heti online tájékoztatón a Humánszolgáltatási Irodának is köszönetet mondott az elismerés miatt. „Ők azok, akik a mindennapokban kezelik a legtöbb ilyen programunkat. Jár nekik a köszönet, hiszen ez a díj az ő munkájukat is dicséri” – fogalmazott az alpolgármester.

Olvasta már?