Újra tesztelték a BMTE összes dolgozóját

by gaalt994

A mintavételekre azért került sor, mert múlt hét szerdán a Budafok egyik labdarúgója pozitív koronavírus-tesztet adott. A klub közleménye szerint mindenki negatív.

Múlt hét szerdán pozitív lett az egyik BMTE-futballista koronavírus-tesztje, ami miatt az egyesület másnapi, U21-es válogatott ellen tervezett barátságos mérkőzése is elmaradt. A klub akkor a vonatkozó előírások szerint járt el, és visszahívta négy játékosát a Gera Zoltán vezette korosztályos nemzeti csapatból is. Szabó Máté, Takács Roland, Huszti András és Skribek Alen így nem csak a saját klubjuk, de a Szlovénia elleni felkészülési találkozón sem lehetett ott a keretben.

A járványvédelmi előírásoknak megfelelően a mai napon a teljes játékoskeret, a szakmai stáb és az egyesület minden dolgozója tesztelésen vett részt. A BMTE honlapján álló közlemény szerint az elvégzett tesztek mindegyike negatív lett, így csapatunk teljes nyugalommal készülhet a válogatott szünet utáni első bajnokijára. A Budafok az NB I 4. fordulójában Mezőkövesdre látogat, a mérkőzést szombaton 14:45-től rendezik.

(Fotó: BMTE)

Olvasta már?