Új nyitvatartási renddel, de tovább gyűjtik az adományokat a kerület ukrajnai testvértelepülésének

by gaalt994

Amint arról a Huszonkettőn is olvashattak, Karsay Ferenc a háború kitörését követő napokban levélben kereste fel a kárpátaljai Mezőkaszony polgármesterét, Tóth Sándort, hogy felajánlja Budafok-Tétény segítségét az orosz katonai támadás alatt álló Ukrajnában fekvő település lakosainak.

A XXII. kerület polgármestere választ is kapott, amelyben határon túli kollégája leírta, mire van leginkább szükségük az ott élőknek. A segítségnyújtási lehetőség megmozgatta a budafok-tétényieket: sokan jelentkeztek adományokkal, valamint  a kerület stratégiai partnerei is beszálltak.

Az erre létesített adománygyűjtő pont folytatja működését, azonban május 9-től rövidített nyitvatartással dolgoznak a Nagytétényi út 104. alatt a Városfejlesztő Kft. Parkfenntartási csoportjánál, a volt Sajtgyárral szemben. Jövő héttől kezdve hétfőtől csütörtökig 7.00-től 15.30-ig, illetve pénteken 7.00-től 13.00-ig tartanak nyitva, ezektől eltérő időpontban csak telefonos egyeztetés alapján tudnak rendelkezsére állni (06-20/369-4758).

Aki pénzbeli adománnyal szeretne segíteni, az az alábbi közleményben leírt módon tud utalni.

Olvasta már?