Vicces? Pofátlan? Őrületeset akciózott egy férfi a budaörsi Auchanban

by gaalt994

A szupermarketekben sokakból előcsalja az állatkerti életérzést az egyébként nem túl humánus élőpontyos akvárium, be azonban még senki nem mászott a halak közé. Eddig.

Be kell vallanunk, első pillantásra azzal is gondban voltunk, hogy melyik rovatunkba kerüljön ez a kerületünkkel szomszédos Budaörsön történt esetről szóló hír. Végül úgy döntöttünk – ha már bírság lett a vége – a Kék fény rovat tematikájába illik leginkább.

Történt ugyanis, hogy a budaörsi Auchan szupermarketben egy magát átlagos vásárlónak álcázó Youtuber egy létrát használva alsónadrágban vetette magát a hentes osztályon lévő élőpontyos akváriumba. Az akció célja egy videó elkészülte volt, amelyben az illető boldog karácsonyt kíván rajongóinak.

Az esetről végül nemcsak videó, hanem jegyzőkönyv is készült, hiszen a kétségtelenül kreatív és egyedi akciónak egy ötvenezres bírság lett a vége. „A nevezett személy az áruház területén alsónadrágra vetkőzött, majd a halas pultnál található akváriumba belemászott és fürdött” – áll a dokumentumban.

Az elkövető azóta már a sajtónak is nyilatkozott, a Blikknek elárulta, hogy nem hirtelen jött az ötlet, az elmúlt hetekben társaival még terepszemlét is tartott néhány üzletben, hogy felmérjék, melyik a legoptimálisabb helyszín az akcióhoz.

„Beléptem a vízbe, nem volt túl meleg, tíz fokos lehetett. Hallottam, hogy az üzlet alkalmazottja odalép, rám szólt, hogy mit csinálok. De nem figyeltem, már el is merültem a halak között, és mondtam a megbeszélt szöveget” – mondta a vízben szerzett élményekről az elkövető, akinek a „merénylet” után kis híján sikerült meglépnie, ám végül a biztonságiak hátrakísérték.

Olvasta már?