Villamos kapta oldalba az elé forduló taxist a Savoyai Jenő téren

by gaalt994

Információink szerint a baleset során személyi sérülés nem történt.

Bár Budafok-Tétényben emberemlékezet óta van villamossín, az évtizedek alatt annak hossza jócskán megrövidült; jó ideje már csak a Városház tértől a Budafoki elágazásig utazhatunk a kerületben a kötöttpályás járművön.

Ebből kifolyólag matematikailag is igen kicsi az esélye annak, hogy Budafok-Tétény területén olyan baleset történjen, amelynek egyik értintettje egy villamos. A való világ történései azonban újfent fityiszt mutattak a négyzetrácsos papíron mindig tökéletesen kinéző valószínűségszámításnak.

Kedden délután történt az eset, amikor is egy taxis szeretett volna befordulni a Leányka utcából a Duna utcába. Vélhetően azonban nem volt elég körültekintő, és a KRESZ ellen is vétett, hiszen útközben Ford típusú személygépjárművét oldalba találta a menetrend szerint közlekedő villamos.

A BalesetInfo szakportál beszámolója szerint az incidens során személyi sérülés nem történt, ugyanakkor a műszaki mentés ideje alatt a 47-es, és az 56-os villamos a Városház tér és a Budafok kocsiszín megállók között nem közlekedett.

(Kiemelt kép: BalesetInfo)

Olvasta már?