Visszavágna viharos vereségéért a Kisvárda

by gaalt994

Supka Attila vezetőedző az özönvizes őszi meccsről, és a hétvégi, Budafok elleni találkozóról is beszélt a DIGI Sportnak.

Mint ahogyan azt minden budafoki futballszurkoló nagyon jól tudja, kerületünk csapata szombaton Kisvárdára látogat. Az őszi nyitófordulóban a Csizmadia-legénység egy monszunba torkolló meccsen, 2-1-re verte a szabolcsiakat. Most fordított pályaválasztással rendezik meg a találkozót, amelynek esélyeiről az ellenfél vezetőedzője, Supka Attila nyilatkozott a DIGI Sportnak.

A korábban Debrecenben és a Honvédnál is dolgozó vezetőedzőnek ugyancsak a szó szerint viharvert második félidő jutott eszébe először az őszi összecsapásról, amellyel kapcsolatban az egész kisvárdai csapatnak hiányérzete van.

A szombati mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, nem lesz könnyű a meccs, de van oka bízni csapatában. „Nem lesz egyszerű itthon tartani a 3 pontot, hiszen a Budafoknak is megvannak azok a játékosaik, akik el tudják dönteni a mérkőzéseket, és idegenben is okoztak már egy-két meglepetést.” – vélekedett Supka. Ezzel együtt úgy gondolja, ha csapata továbbra is olyan felfogásban játszik, ahogy eddig, akkor nincs oka aggódni.

(Fotó: Kisvárda FC)

Olvasta már?