BMTE: Megvan Csizi ideiglenes utódja

by gaalt994

Eldőlt, ki irányítja a Budafokot a hátralévő két, tét nélküli bajnokin.

Mint ismert, a Budafok vasárnap súlyos, 9-2-es vereséget szenvedett a Bognár György vezérletével egész évben attraktívan és eredményesen futballozó Pakstól. A mérkőzés után a XXII. kerületi csapat sikeredzője, a gárdát feljuttató, majd az első osztályban is a végsőkig versenyben tartó Csizmadia Csaba benyújtotta lemondását, amit a klub is elfogadott. Néhány órával később a csapat hivatalosan is kiesett az NB I-ből.

A magyar labdarúgással kiemelten foglalkozó Csakfoci portál már azt is tudni véli, ki fogja irányítani az együttest a szezon hátralévő meccsein: információik szerint a Honvéd és a Puskás Akadémia ellen Pacsi Bálint pályaedző dirigál majd. A 46 éves szakember áprilisban csatlakozott a klubhoz, vezetőedzőként legutóbb az NB II-es Kazincbarcikánál dolgozott, míg 2017-ben nyolc meccsnyi NB I-es rutint is szerzett a Szombathelyi Haladás kispadján.

Bár cikkünk írásakor a klub még nem erősítette meg ezt a sajtóhírt, az értesülés logikusnak tűnik. Pacsinak egyrészt megvan a licensze, másrészt ha ilyen kevéssel az idény vége előtt marad edző nélkül egy klub, akkor csak a legritkább esetben szerződtetnek egyből új trénert, az effajta pótlások jobbára házon belül történnek.

(Kiemelt kép: Budafoki MTE)

Olvasta már?