Ellopták egy pizzafutár autóját a Jókai Mór utcából

by gaalt994

A priuszos tolvaj aztán nagyot hibázott, a rendőrök így másfél óra alatt elfogták.

A BRFK XXII. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Roland 26 éves budapesti lakos ellen, aki hétfőn 13 óra körül Budapesten, a XXII. kerületi Jókai Mór utcából eltulajdonított egy parkoló gépkocsit.

Az autó egy ételfutár szolgálati kocsija volt, akinek pénztárcája, személyes okmányai, illetve a munkájához használt, bankkártyás fizettetésre való terminálja is a járműben volt. A rendőrök a bejelentéstől számítva másfél óra alatt kerítették kézre R. Rolandot, aki nem először került a hatóságok látókörébe; korábban a Fővárosi Törvényszék személyi szabadság megsértése miatt elfogatóparancsot adott ki ellene.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki és vették őrizetbe. Bár a rendőri szervek gyors és eredményes munkája minden dicséretet megérdemel, azért tegyük hozzá, hogy R. Roland hétfő délutánja sem kívánkozik Agatha Christie regényeibe. Lopott autóval egy agyonkamerázott benzinkúton megjelenni ugyanis, finoman szólva, távol áll a kriminológiai zsenialitástól.

Olvasta már?