Fejesre bombával válaszolt, ismét ikszelt a BMTE

by gaalt994

1-1-et játszottak a fiúk Békéscsabán.

Alsóházi rangadóra került sor a Viharsarokban, a Budafoki MTE labdarúgói vizitáltak a Békéscsabánál. A mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést, Lukács Raymond a 37. percben fejesből talált Horváth András kapujába. A válaszra a 72. percben került sor, amikor a szülinapját ünneplő Soltész István lőtt gyönyörű kapásgólt egy szöglet után.

A hajrára egy piros lap miatt emberelőnybe is került a Budafok, amit kis híján sikerült is kihasználni, ám Adorján Krisztián remek átadása után Ihrig-Farkas Sebestyént legyőzte a túlerő, a két védő által is sanyargatott csatár lövését védte a csabai kapus.

Az 1-1-es döntetlen utólag nem meglepő, hiszen az immár 9 remivel álló békéscsabaiak a „legjobbak” ebben a mutatóban a másodosztály csapatai közül, de 7 ikszével a BMTE sem szerénykedhet e téren. Az elmúlt négy meccsén ugyanennyi pontot gyűjtő Csizmadia-csapat őrzi 14. helyét a tabellán, a szakvezető szerint ez a bajnoki is igazságos döntetlennel zárult.

„Az első félidő miatt bosszús vagyok, mert lassan és körülményesen futballoztunk. A békéscsabaiak egy az egyben mögénk tudtak kerülni a széleken, ilyen helyzetből kaptuk a gólt is. Amikor a hazaiak helyzetbe kerültek, akkor az a mi figyelmetlenségünk miatt történt, ami nem elfogadható. A szünetben átbeszéltük a dolgokat és teljesen más arcunkat mutattuk a második játékrészben. Jött az egyenlítés, majd a piros lap, végig nyomást gyakoroltunk a Békéscsabára és a végén meg is nyerhettük volt a mérkőzést. Összességében azonban igazságos a döntetlen” – mondta Csizmadia a klub honlapjának.

Olvasta már?