Felhívást intézett a kerületi pedagógusokhoz a Polgármesteri Hivatal

by gaalt994

A XXII. kerület Polgármesteri Hivatalának Humánszolgáltatási Irodája ismételten közzétette felhívását, hogy segítsen a Budafok-Tétényben élő, valamint egykoron a kerületben dolgozó pedagógusoknak díszoklevélhez jutni.

A hivatal azokat a pedagógusokat keresi, akik 50, 60, 65 vagy 70 éve szerezték diplomájukat, és a kerületben élnek, vagy itt dolgozták le életüket.

A díszoklevél igénylésének feltétele a legalább 30 pedagógusi pályán eltöltött év, illetve egy kérelem leadása, amelyben az elérhetőségek mellett néhány munkavégzéssel kapcsolatos adatot kell megadni. Akik korábban már kaptak hasonló oklevelet, és egy következő fokozatra lépnek, azoknak ez a folyamat egyszerűbb, nekik elérhetőségeikhez elég csatolni a korábbi díszoklevél másolatát.

Az igényléseket 2023. február 28-ig lehet leadni, azokat “DÍSZOKLEVÉL” felirattal ellátott borítékban kell eljuttatni a Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Irodájának. A megfelelő és hiánytalan kérelem leadásához itt lehet pontos útmutatást találni.

Olvasta már?