Fogják a fejüket Kisvárdán a Budafok-meccs miatt

by gaalt994

A szabolcsiak úgy érzik, két pontot benne hagytak ebben a meccsben.

Mint ismert, a Kisvárda 0-0-s döntetlent játszott a Budafokkal a labdarúgó NB I 12. fordulójában. Kétségtelen tény, hogy a meccsen a hazaiak játszottak veszélyesebben; a Supka Attilával szárnyaló szabolcsiak ezúttal is mutattak szemrevaló kombinációkat támadásban.

Csizmadia Csaba együttese azonban jól állta a sarat, Nikolic, Oláh és Margitics akkora tüdőkapacitásról tett tanúbizonyságot hátul, hogy egy-egy megviselt amerikai rocksztár ezentúl hozzájuk is fordulhat fellépés közben az oxigénsátor helyett.

A meccs után Supka Attila is csalódottan nyilatkozott, a sajtó pedig ezzel összhangban szintén a kimaradt lehetőségeket siratja. „Jobb volt a Kisvárda végig, de nem sikerült győzni. Azért ne áztassák széjjel krokodilkönnyeikkel a vacsoraasztal terítőjét, amiért nem látták ezt a meccset.” – írja a helyi illetőségű FrissMédia utalva ezzel arra is, hogy valószínűleg az UEFA embereinek nem kell majd visszanézni a meccset, amikor decemberben az európai foci egyéni díjazottjairól döntenek.

Cikkükben ezek után tudósítanak csapatuk gólszerzési lehetőségeiről, kiemelve a hajrában elpuskázott meccslabdát. „A 86. percben egy kisvárdai szöglet után Viana az ötösön háttal állva felpörgette, majd félfordulatból lőtt, a kapu mellé. Ez volt a legnagyobb helyzet.”

A két csapat a pontosztozkodással továbbra is biztosnak mondható távolságra van a kiesést jelentő helyektől, amivel a szezon előtti elvárásaik fényében elégedettek lehetnek.

(Kiemelt kép: FrissMédia)

Olvasta már?