Fontos kérés a szervezőktől a Budafoki Bornapok ügyében

by gaalt994

A hosszú sorban állást és a torlódást akarják elkerülni.

Mint arról korábban beszámoltunk, a járványhelyzetre való tekintettel klasszikus formájában idén sem rendezik meg a nagy múltú Budafoki Borfesztivált. A szervezők azonban – a lehetőségekhez mérten – egy kísértetiesen hasonló rendezvénnyel készülnek, amelyet e hét végén tartanak. A helyszín a szokásos, még ha kisebb változásokkal is.

A minden információt magába foglaló programfüzetet korábban mi is közzétettük, aki esetleg lemaradt volna, az erre a cikkre kattintva részletesen tájékozódhat, letöltheti és ki is nyomtathatja. A szervezőknek azonban van néhány kérése az érkező vendégsereghez, amelyek a minél kényelmesebb és kötetlenebb szórakozási élményt szolgálják.

Mindenek előtt azt kérik, hogy mindenki előbb induljon a meglátogatni tervezett koncertre – ezzel is elkerülve a hosszas sorban állást. Ezen felül a kilátogatóknak érdemes arra is felkészülnie, hogy a rendezvényre való belépéskor mindenkinek ellenőrzik a védettségi igazolványát, ezért azt – valamint vele karöltve a személyi igazolványt – érdemes előkészíteni a gyorsabb bejutás érdekében.

(A kiemelt kép illusztráció)

Olvasta már?