Gyermekkoncerttel jelentkezik a kerület kedvelt zongorista házaspárja

by gaalt994

Hegedűs Endre és felesége, Katalin januárban, februárban és márciusban is fellépnek a Klauzál Ház színpadán.

Háromszor is fellép 2023 első negyedévében ifjúsági- és gyermekkoncertjével Budafok-Tétény jól ismert zongoraművésze, Hegedűs Endre. A januári, a februári és a márciusi estre is a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban kerül sor.

A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész és zenepedagógus rendszeresen lép fel Budafok-Tétényben, párjával, a szintén zenész Katalinnal rendszeresen adnak adventi koncertet a Cziffra Színtéren. Munkásságuk során sokszor töltötték meg a nézőtér széksorait a XXII. kerületben.

A szóban forgó koncerteken is lesznek majd páros, négykezes produkciók, ugyanakkor a klasszikus és populáris komolyzenei művek mellett szerepet kap a történetmesélés is.

A Klauzál Házban rendezendő koncertsorozat mindhárom fellépési napja péntekre esik, január 20-án, február 3-án és március 10-én lehet megnézni és meghallgatni a Hegedűs házaspárt. Nem csak iskolai csoportokat várnak, a belépés pedig valamennyi alkalommal ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött: ennek részleteiről itt érdemes informálódni.

Olvasta már?