Idén először kikapott a Budafok

by gaalt994

A szépítés még összejött, az egyenlítés viszont már nem.

Három zsinórban megnyert mérkőzéssel kezdte a 2023-as esztendőt a Budafoki MTE csapata, amely a másodosztályú bajnokságban a meglepetéscsapat Pécset idegenben 1-0-ra, a kiesőjelölt Kazincbarcikát 4-0-ra győzte le, míg a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében szintén nyerni tudott az Iváncsa ellen 2-1-re.

Mátyus János együttese a negyedik idei mérkőzésére már kicsit elfáradt, és 2-1-re kikapott a jobb erőkből álló Gyirmót otthonában. A kisalföldiek Madarász 17. és Medgyes 33. percben szerzett góljainak köszönhetően már a szünetre két gólos előnyre tettek szert.

A 65. percben a védő, Fótyik Dominik találatával tudott szépíteni a Budafok, egyenlítő találatra viszont már nem futotta a piros-feketék erejéből. A BMTE ugyanakkor jó évkezdésének hála így is a középmezőnyben tanyázik, 28 megszerzett pontjával a 12. helyezést foglalja el.

Elkényelmesedni viszont semmi oka nincs Mátyus János csapatának, előnyük ugyanis mindössze 2 pont a már osztályozót jelentő 16. helyen tanyázó Szentlőrinc együttesével szemben. Vasárnap ráadásul igazán nagy falat jön a BMTE-nek, a gárda a feljutásra pályázó MTK-t fogadja.

Olvasta már?