Idén is könnyedén tehetjük szebbé a rászoruló gyerekek karácsonyát

by gaalt994

A Baptista Szeretetszolgálat folytatja hagyományos akcióját, az egyik gyűjtőpont a Klauzál Ház lesz.

A Baptista Szeretetszolgálat idén 18. alkalommal hirdeti meg a Cipősdoboz Akciót, mellyel rászoruló gyermekek karácsonyát tehetjük szebbé. A cipősdobozba csomagolt ajándékokat november 26. és december 19. között szerte az országban 362 különböző gyűjtőponton várják.

Amennyiben valaki személyes ajándékkal szeretne meglepni egy nehéz sorsú kisgyermeket, annak idén sem kell mást tennie, mint keresnie egy cipősdobozt, majd megtölteni azt szép és hasznos dolgokkal (játékokkal, írószerekkel, higiéniai eszközökkel, édességgel, könyvvel). Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, lehetőség szerint külön a tetejét és külön az alját, majd ragassza le átlátszó ragasztószalaggal vagy kösse át zsineggel, végül a dobozra jól láthatóan írja fel, milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánja az ajándékot.

A budafok-tétényiek a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művekődési Központban adhatják le dobozaikat, akik idén is várják a felajánlásokat. A további részletekről és az ajándékozás pontos menetéről az akció honlapján olvashatnak.

Olvasta már?