Jön az évzáró Pincejárat

by gaalt994

Újra csobog a bor és habzik a pezsgő, ezúttal ráadásul könnyedén le is mozoghatjuk a begyűjtött kalóriákat.

Aligha kell bemutatni bárkinek is Budafok-Tétény színes közösségi életének és gasztrovilágának egyik oszlopát, a Pincejárat nevű eseményt. A bor-, pezsgő- és ételkülönlegességek sorát felvonultató túrát minden hónap első szombatján megrendezik a XXII. kerületben, az idei utolsó lehetőség december 4-én, szombaton érkezik.

A reggel 10-kor induló programsorozatban ismét részt vesznek a kerület különböző borospincéi és vendéglátósai: a különböző kóstolókat és pincebejárásokat pedig több helyen élő zene is kíséri majd.

A Seybold-Garab Pincében a Kónya-Damu Duó, a Várszegi Pincészet falai között az Oti Voice & Bass muzsikál majd, míg a Duna-parton, a Vasmacska Terasz Étteremben Pedrofon koncert lesz.

December 4-ére esik egy másik fontos téli esemény is Budafok-Tétényben, amely azoknak kedvez, akik szívesen vezekelnének a Pincejáraton elkövetett kalóriabűnözés után, és a téli sportoktól sem rázza ki őket a hideg. Ezen a napon nyitják meg ugyanis a Szieszta Ponton a kerület korcsolyapályáját, amely innentől fogva február végéig biztosan várja majd a korizni vágyókat. A pályával és annak használatával kapcsolatos tudnivalókról korábban itt írtunk.

Olvasta már?