Karsay Ferenc: szeretnék jelölt lenni

by nora.farmosi

A polgármestert sokan kérdezik, hogy indul-e újra a polgármesteri posztért. Ő most tiszta vizet öntött a pohárba.

Karsay Ferenc a Facebookon osztotta meg véleményét abban a témában, amiről mostanában mindenki kérdezi, hiszen az ellenzéki oldalon már többen is feltűntek, akik szívesen lennének jelöltek. Egy kerületi lakos most újra feltette neki a kérdést, hogy indul-e újra a polgármesteri posztért? A válaszát itt olvashatják:

“Tisztázzuk: polgármesterjelölt akkor lesz az ember, amikor nyilvántartásba veszi a Nemzeti Választási Iroda, aminek az a feltétele, hogy megfelelő mennyiségű ajánlást gyűjtsön össze a jelölt. Jelenleg Gödön van kiírva időközi önkormányzati választás, ott például egy régi kedves ismerősöm, Kammerer Zoltán kampánya zajlik.”.

Az ellenzéki jelöltek egyre gyarapodó listájára pedig egy kérdéssel reagált:

“Nem lehetséges-e, hogy az ellenzékben most alkupozíciókat próbálnak elfoglalni? Elég jól működnek pénzügyi – akár még dollárban is mérhető – alapokon. Ezeket a pozíciókat, hogy más ne kerülhessen oda, próbálják most elfoglalni” – mondta a polgármester, aki így folytatta:

“Én e pillanatban azzal vagyok elfoglalva, hogy dolgozom, és a kerületért mindent megteszek, hogy az itt élők problémáit megoldjam. A választásokra pedig a megfelelő időben mi is meg fogjuk tenni a lépéseinket. Én szeretnék jelölt lenni, a Fidesz jelöltjeként. Ez egy hosszadalmas, demokratikus folyamat, a párttársaimnak is el kell fogadniuk, hogy én legyek a jelölt. A nagyszámú ellenzéki jelöltből pedig figyeljék meg, hogy a végére csak egy marad – mint a Hegylakóból” – zárta mondandóját Karsay Ferenc.

Olvasta már?