Megint halálra izgulhattuk magunkat a Budafok-meccsen

by szorenyi6104

Újabb győzelmet arattak a budafoki kosárlabdázók, de aki nézte a mérkőzést, annak most ajánlott egy nagy adag pálinka idegnyugtatóként.

Pedig nem így indult a találkozó Dunaharasztiban. 16-8-ide, na jó, utána felzárkóztak a hazaiak, de igazából kellemes ritmusban csordogált a meccs. A harmadik negyed közepén, 46-62-nél már 16 ponttal is mentek a mieink.

Na innen lett körömrágós a vége. Már csak 6 perc volt hátra, amikor a Dunaharaszti, hipp-hopp, már csak 3 pont hátrányban volt. 75-78 volt az állás, és innentől minden egyes támdásnál és védekezésnél izgulhattunk, mert a két csapat sok hibával játszott.

A lényeg, hogy a végén higgadtan értékesítették a srácok a büntetőket, megvan az újabb győzelem, és ezzel matematikailag is eldőlt, hogy a Budafoki KK az NB I/B Zöld csoportjának alapszakaszi bajnoka.

Az előzményekhez tartozik, hogy az U23-asok meghívták a felnőtt csapat amerikai pontgyárosát egy szombat esti rangadóra. Kevin természetesen ott volt, és kiszurkolta a fiatalok remek győzelmét a Veresegyház ellen.

Olvasta már?