Megint nyert, ezzel felsőházas a Budafok

by gaalt994

Ezúttal a Dorogot győzte le a kerületi focicsapat, ismét a remek formában lévő Beke gólja döntött.

Szinte már meg sem lepődünk a budafoki labdarúgók újabb sikerén. A kerületi focicsapat ezúttal a másodosztály egyik legegyértelműbb kiesőjelöltjét, a Dorogot gyűrte le 1-0-ra hazai pályán. Mátyus János legénysége így a Kisvárda elleni kupasikerrel együtt nagyszerű hetet zárt.

Ha a BMTE győzelmére azt mondtuk, hogy nem túl meglepő, akkor ez hatványozottan igaz a győztes gól szerzőjének személyére is. A mérkőzés egyetlen találatát ugyanis a 7. percben a közelmúltban remeklő csatár, Beke Péter szerezte.

A Budafok ezzel az újabb 3 ponttal már 34 megszerzett egységnél tart a bajnokságban, amivel már éppen hogy a felsőház tagja a csapat, a Csábi József kinevezése óta szintén jó formában lévő Kazincbarcikát megelőzve a 10.-ek.

Beke Péter nagyszerű formájának köszönhetően a góllövőlista harmadik helyén található, holtversenyben a két erőcsatárral, Novák Csanáddal és Tóth-Gábor Kristóffal. Az ő 11 góljukat csak a diósgyőri Lukács Dániel (14) és a 20 találattal jelenleg utolérhetetlennek tűnő Németh Krisztián tudta felülmúlni.

Olvasta már?