Megszakadt a BMTE remek sorozata

by gaalt994

A csapat helyzete viszont így sem fest rosszul az eddigiekhez képest.

Az idei szezon legjobb sorozatát hozta össze elmúlt négy bajnokiján Csizmadia Csaba Budafokja, amely négy győzelemmel egy huszárvágással elmozdult a kiesőzónából. Vasárnap viszont igazi rangadót vívott a fővárosi csapat, amely Budaörsre látogatott.

A meccset a vendégek kezdték jobban, Adorján Krisztián találatával meg is szerezték a vezetést a 9. percben. A Budaörs még az első félidő közepén válaszolni tudott, Vankó góljának köszönhetően 1-1-es döntetlennel mentek pihenőre a csapatok.

A második játékrészben a Budaörs érvényre juttatta a hazai pálya előnyét, Winkler, majd a Fradi-nevelés Gyurácz András is gólt szerzett, így 3-1-es győzelmet ünnepelhetett a tabellán hátrébb álló csapat.

A Budaörs győzelmének köszönhetően elmozdult a kiesőzónából, ám vereség ide vagy oda, a riválisok eredményeinek köszönhetően a Budafok is a vonal fölött van. Csizmadia Csaba együttesének jelenleg 35 pontja van, míg a már kieső Csákvár 32 egységgel áll a tabellán. A bajnokságból még hat forduló van hátra, a BMTE hétvégén a Győri ETO-t fogadja.

Olvasta már?