Megvan az önkormányzati képviselő-testület új tagja

by gaalt994

Mivel az időközi választást megnyerő Krieger Krisztina már eddig is tagja volt a testületnek, a megüresedő mandátumra a Fidesz-KDNP delegálhatott új képviselőt.

Augusztus 10-én átvette egyéni képviselői mandátumát Krieger Krisztina (Fidesz-KDNP), a Budafok-Tétény 6-os számú választókörzetében tartott időközi választás győztese. Krieger a választás során szoros csatában győzte le a Momentum képviselőjelöltjét, Kapitány Alexandrát, akit a Demokratikus Koalíció, a Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd, az LMP és a Jobbik is támogatott.

Mivel azonban Krieger Krisztina listáról már a 2019-es önkormányzati választáson is bejutott a testületbe, a Tóth Endre távozása nyomán megüresedett helyre pártja, a Fidesz-KDNP delegálhatott új embert. A “befutó” a listán a sorban a következő jelölt, Kállai Tamás lett, így ő tölti majd be a megüresedett mandátumot.

“Ezúton ígérem, hogy ahogy előző ciklusomban 2014-2019 között is, most is a lakók érdekeit és a kerület fejlődését tartom majd mindenekelőtt” – írta posztjában Kállai, aki egyúttal köszönetet is mondott pártjának a jelölésért.

Olvasta már?