Nagyszerű kézis tábort szervez idén is a BKSE

by lantai.oliver

A Budafoki Kézilabda Sportegyesület idén nyáron két alkalommal is szervez napközis jellegű kézilabda-specifikus sporttábort.

Várnak szeretettel minden 7-12 év közötti lányt és fiút! Előképzettség nem feltétel.

Az ár magába foglalja az étkezés (kétfogásos ebédet a Ziccer Étteremben és uzsonna) és egyéb szabadidős tevékenységek költségeit.

A jelentkezéshez szükséges űrlap az alábbi linken érhető el: https://forms.gle/r1VkSfD4bKB9F3Ya7.

A BKSE sikeres szezont zárt.

Az U12-es csapat teljesítményéről Uhrinné Kun Anna a következőket mondta:

“A tavaszi szezont eredményesen zárta a csapat a szememben. Sikerült színesebbé tenni a játékunkat, és minden játékos egyénileg is sokat fejlődött. Védekezésünk összeállt, a jövőben a támadásainkon kell még csiszolni, és nem lesz előttünk lehetetlen!”

A BKSE U12-es csapata

Az U13-as csapat egész éves teljesítményét Apáti Anikó így foglalta össze: “A célunk a csapategység megszilárdítása volt, és a kevésbé rutinos játékosok beépítése a csapatba. Megjártunk nagy magasságokat és mélységeket az idei szezonban, de összességében elégedett vagyok. A célunk teljesült, és sokat fejlődtek a lányok, büszke vagyok rájuk! Megyünk tovább előre.”

A BKSE U13-as csapata

Az U14-es gárda megnyerte az utolsó két meccsét, ezzel a VIII. csoport Alsóházában az első helyet szerezte meg! Varga Lóránt igazán remek együttest rakott össze!

BKSE U14-es csapata

U15-ös csapatunk utolsó felsőházas fordulójáról Varga Lóránt számolt be: “Ismét nagyot küzdött, így újra sikerült felülkerekedni a HORT csapatán. Heves ellen végig hátrányban kézilabdáztunk, ráadásul a bírók sem nekünk kedveztek. A mérkőzés végére sikerült döntetlent kiharcolnunk, amivel megelőztük őket a tabellán! ” A csapat végül az 5. helyen végzett, Pataj Luca Anna pedig 44 góljával a góllövő lista 5. helyén zárt.

A BKSE U15-ös csapata

A felnőtt csapat is az 5. helyen fejezte be az idei szezont Pető György munkájának is köszönhetően.

Pető György – Fotó: huszonketto.hu

Külön ki kell emelni Medveczky Noémit, aki az idei szezon GÓLKIRÁLYNŐJE lett 113 góllal. Hegedűs Lilla csupán 3 góllal maradt el tőle, ezzel a 3. legtöbb találatot jegyezte.

A BKSE felnőttcsapata

Főkép: Facebook

Olvasta már?