Pakkban érkezett új kapusstáb a Budafokhoz

by gaalt994

Helyi kötődés és régi ismerős is segíti majd a beilleszkedését.

Tapasztalt, budafoki kötődésű játékos írt alá klubunkhoz: a 33 éves kapust, Horváth Andrást a Budapest Honvédtól szerződtettük. A kispestiekkel az elmúlt években bajnoki aranyérmet és Magyar Kupát is nyert – jelentette be hivatalos honlapján legújabb érkezőjét a Budafoki MTE.

Horváth András érkezésében a kevéssel előtte Budafokra szerződő Vezér Ádám keze is benne lehet, a kapus és a kapusedző ugyanis korábban Kispesten együtt dolgozott a Honvéd csapatánál. Horváth ráadásul erős budafoki kötődéssel is rendelkezik, valószínűleg nem lesz gondja a beilleszkedéssel.

“Nyolc éve élek Budafokon, tudom, családias, jól szervezett klubhoz érkeztem, amely az előző szezonban üde színfoltja volt az NB I mezőnyének. Gyorsan megszületett a megállapodás, mert végig éreztem, hogy a BMTE engem akar és a vezetőség bízik bennem. Ez nagyon fontos egy játékos számára. Szeretnék védeni, és várom a közös munkát Vezér Ádám kapusedzővel is, akivel Kispesten már dolgoztunk együtt. Örülök, hogy újra egy csapatban vagyunk, ez megkönnyíti majd a beilleszkedésemet is” – mondta a bajnok és kupagyőztes hálóőr.

(Kiemelt kép: Budafoki MTE)

Olvasta már?