Újdonságokkal jelentkezik szombaton a Pincejárat

by gaalt994

Ahogy az minden magára valamit is adó hónap első szombatján lenni szokott, újra színes programokkal készül látogatóinak a Budafoki Pincejárat. A megszokott pincészetek és napirendi pontok mellett ráadásul több újdonságra is számíthatunk.

A Záborszky Pince-Borvárosban a bor- és ételbár mellett pincesétákon kalauzolják majd az érdeklődőket – utóbbi program múzeumlátogatással egybekötve a Törley Pezsgőmanufaktúrában is elérhető lesz.

A Borvárosban a Pincejárat 2021-es tehetségkutatójának győztese, a PROVE együttes ad majd koncertet az addigra már korántsem éhes és szomjas vendégseregnek, akiknek előtte még a Várszegi Pincészet borkóstolójára is érdemes benézniük.

Nem maradnak el a sétaprogramok sem; helytörténeti műfajban ezúttal a Péter Pál utcai házak lesznek terítéken, de lesz tárlatvezetés a Barlanglakás Múzeumban és borismereti „séta” Bitai Gergely sommelier-vel.

Új helyszínként debütál a nemrég átadott Magdolna Udvar, ahol Maja finom harapnivalói (pezsgőkrémes almás pite, házi sós pálcika) mellett Diebel Dietrich modellkészítő előadása is „terítéken” lesz.

Mi biztosan nem hagyjuk ki. És Ön?

Olvasta már?