Újra elindult a Budafoki Pincejárat nagy sikerű zenei tehetségkutatója

by gaalt994

Fellépési lehetőséget és anyagi támogatást nyerhetnek a legjobbak.

“Az idén 7 éves Budafoki Pincejárat projekt keretében lehetőséget kívánunk teremteni olyan fiatal zenészeknek, zenekaroknak, akik szívesen megmérettetnék magukat, a legjobbaknak pedig hogy  kipróbálhassák milyen a nagyközönség előtt játszani” – áll a budafokteteny.hu-n közzétett felhívásban.

Idén is megrendezik az elmúlt években rendre nagy népszerűségnek örvendő zenei tehetségkutatót, amelynek győztese felléphet a Budafoki Bornapok egyik zenei színpadán. Olyan zenekarok jelentkezését várják, amelyek rendelkeznek minimum 3 dallal, amelyet jó minőségben rögzítettek, és feltöltöttek valamely videómegosztó csatornára, valamint a pincejárat online felületein is megosztanák azt.

Nevezni február 10-ig a bornegyed.hu/regisztracio oldalon lehet, ahol a zenekar jellemzői és a vele kapcsolatos tudnivalók mellett elérhetőséget kell megadni (pontos útmutatás itt). A beküldött anyagokat szakmai zsűri értékeli, a döntőbe jutott versenyzők pedig május 6-án élőben mérik össze tudásukat a zsűri és a közönség előtt.

A versenynek lesz különdíja is, az azt elnyerő együttes valamelyik Budafoki Pincejáraton, vagy egyéb kerületi kulturális rendezvényen léphet majd fel. A díjak anyagi támogatással is járnak: a győztes 300 ezer, míg a különdíjas 200 ezer forintot hozzájárulást kap az adott eseményen való megjelenéshez.

(A kiemelt kép illusztráció)

Olvasta már?