Újra Pincejárat Budafokon

by gaalt994

Október 3-án, szombaton ismét lesz Pincejárat Budafokon, ahol számos programlehetőséggel várják az érdeklődőket.

Október első szombatja igazi kívánságkosár a bor és pezsgő kedvelői számára, a Pincejárat ugyanis sok különböző programmal várja őket. A teljesség igénye nélkül lesz pincekvíz, étel- és italkóstolás, fotókiállítás, de még élő harmonikaszó is.

A Pincejárat alkalmával a vendégek több pincészet étel-, ital- és programkínálatából válogathatnak. A Katona Borházban a Sánta Band mellett Farkas Ildikó fotóművész képeiből készült kiállítás csillapítja a kultúrétvágyat, míg máshol a Záborszky Pincét sétálhatják be az érdeklődők két pohár bor társaságában.

A Seybold-Garab Pince hasonló tematikus sétával és vacsorával várja vendégeit Berendi Nándor harmonikajátéka mellett. Kicsit kilóg a sorból a Budafoki LÉGÓ pince, ahol a bor és a pezsgő helyett a gomba a fő attrakció – bemutató és kóstoló is lesz.

Újra kinyit a Barlanglakás Emlékmúzeum, ahol Mészáros Csaba kíséri harmonikán a tárlatvezetést. Szintén kiváló lehetőség kisebb baráti társaságok számára a Borköltők Társasága Étterem vacsorával egybekötött kvízestje.

A Törley Pezsgőmanufaktúra és a Sauska pincészeteit és körbejárhatjuk pezsgőkóstolás mellett, a Várszegi Pincészet pedig a bor mellé látványkonyhájának kínálatát társítja. A programokkal kapcsolatos tudnivalókról – mint például belépési díj, vagy előzetes regisztráció – a bornegyed.hu oldalon tájékozódhatnak.

Olvasta már?