A főpolgármester és a gázszolgáltató nevében kér Karsay türelmet és elnézést

by gaalt994

Budafok-Tétény polgármesterét a Kossuth Lajos utcában zajló munkálatokról kérdezték.

A nyár egyik slágertémája Budafok-Tétényben a Kossuth Lajos utca felújítása. Az utca a kerület egyik legfőbb, belváros felé vezető útvonala, amelyet a helyiek mellett rengeteg átutazó is elsődleges közlekedési útvonalként használ. Az útszakasz felújítása mindenkinek sok kellemetlenséget okoz, legutóbb Németh Zoltán alpolgármester is a környékbeliek türelmét kérte.

Ezúttal Karsay Ferenc szólalt meg az üggyel kapcsolatban, aki online fogadóóráján kapott kérdést a munkálatokkal kapcsolatban.

„A lehetetlen másodszor is megtörtént velünk” – idézte Hrabalt a polgármester. „Az, hogy megint nem sikerül átadni a Kossuth Lajos utcát, nem lehetetlen, de nem örülök, hogy megtörténik velünk. Szeretnék a gázszolgáltató és a főpolgármester nevében elnézést kérni a lakosoktól, hiszen ők tehetnek a legkevésbé arról, hogy a felújítást nem sikerül a nyári időszakban befejezni.”

Karsay arról is beszélt, hogy a kerület korábban milyen kérésekkel fordult a kivitelezést végző Budapest Közúthoz. „Mi azt kértük, hogy szakaszosan végezzék a felújítást, ezzel a kéréssel kapcsolatban azonban sajnos nem jutottunk megegyezésre. Legutóbb azt mondták, hogy október végén lehet vége a munkálatoknak. Egy kérésünket azonban teljesítik, amit ezúton is köszönök: az iskolaszezon kezdetére két hétre átadják az útszakaszt.” – mondta.

Ennél pontosabb tájékoztatást a jövő hétre ígért a polgármester, aki a következő fogadóórája előtti napon egy közös terepbejáráson vesz részt a kivitelezőkkel.

Olvasta már?