Aranyoroszlán-barlangban lép pályára a Budafok

by szorenyi6104

Kispestre, a Budapest Honvédhoz látogatat csütörtök este a BMTE.

Kimondottan keveset kell utazzanak ma este a budafoki labdarúgók. Csak átbuszoznak az M0-s hídján, és máris pályára léphetnek Kispesten az NB II 9. fordulójában.

A Budapest Honvéd lesz az ellenfél. Az a csapat, amely az előző szezon végén kiesett az első osztályból és nyáron koncepcióváltáson esett át. Főleg saját nevelésű fiatalokra építenek, bár 2-3 tapasztalt focista is pályára lép a bajnokikon. Ennek ellenére, vagy inkább ezért, jelenleg csak a 11-ek a pontvadászatban.

A BMTE ezzel szemben kiválóan kezdte a bajnokságot. Az első 5 meccsükből 4-et megnyertek az egy döntetlen mellett. Az utóbbi három fordulóban azonban kétszer vesztesen hagyták el a pályát, hogy legutóbb ismét begyűjtsék a három pontot. Ez kellene a jelenlegi 5. hely megőrzéséhez.

A BMTE közöségi oldalán a szurkoló nagyon bizakodóak, ahogy a legutóbb győztes mérkőzés előtt, most is a “kell a három” pont kommentek dominálnak.

fotó: huszonketto.hu

Ez nem lesz könnyű, hiszen az ellenfélnek gyönyörű stadionja van, amelynek egyik oldalát mindig megtöltik a helyi fanatikusok, akik információnk szerint azt ígérik a budafokiaknak, hogy “elég lesz sörözniük a büfében, a szurkolásuk úgysem lesz hallható a stadionban”.

Olvasta már?