Meghosszabbítják a tűzkárosult hobbibolt jótékonysági vásárát

by gaalt994

A kiárusítást hétvégére tervezték, de mivel áru és érdeklődés is maradt még, péntekig meghosszabbították.

November 2-án, hétfőn kora reggel a HobbyKreativ.hu Nagytétényi úti raktárhelyiségében tűz ütött ki, amelynek során rengeteg kiszállításra való áru égett el, lett kormos, vagy ázott el az oltás során. Az eset után sokan a bolt segítségére siettek, maga az üzlet pedig hétvégén „kormos kiárusítást” tartott.

Az értékcsökkentett vásár keretében az érdeklődők – és a segíteni vágyók – olcsón megvásárolhatták a tűz során károsodott, kereskedelmi forgalomba már nem hozható, viszont használatra még alkalmas tárgyakat, illetve adományozhattak is.

Az esemény után a HobbyKreativ.hu Facebook-oldalán jelezte, hogy nagy örömükre sok segítség érkezett, valamint többen érdeklődtek, hogy lesz-e még vásárlási lehetőség a későbbiekben. Mivel a készlet még bőven tart, úgy döntöttek meghosszabbítják a vásárt; a segíteni vágyók így péntekig bezárólag egész héten látogathatják a boltot.

A vásár a járványvédelmi előírásoknak megfelelően zajlik; a vírushelyzetre való tekintettel kötelező a maszk használata, a kiárusítás helyszínét adó terembe egyszerre 10 fő mehet be illetve kötelező a biztonságos távolság tartása is! Kézmosási lehetőséget, kézfertőtlenítőt, és kesztyűt szintén biztosítanak.

(Kiemelt kép: Facebook/HobbyKreativ.hu)

Olvasta már?