Nyári konyhájában kötötte drogüzleteit egy férfi Budatétényben

by gaalt994

Nagyon nem éri meg mostanában kábítószerrel üzletelni Budafok-Tétényben, a kerületi rendőrség ugyanis két komoly fogást is produkált a múlt héten. Az elsőről már írtunk, íme a második.

Egy budatétényi családi háznál tartottak kutatást 2020. november 26-án a XXII. kerületi nyomozók, mivel tudomást szereztek arról, hogy az ott lakó 41 éves férfi droggal látja el a környéken élő fogyasztókat. A nyomozás adatai szerint B. Pál házának nyári konyhájában porciózta vevőinek a marihuánát, és ott zajlott az adás-vétel is.

A rendőrök a kutatás során 621 gramm marihuánát és több, mint 1 millió forintot foglaltak le, B. Pált elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra – írja a police.hu.

A lefoglalt kábítószer feketepiaci eladási ára meghaladja a másfél millió forintot.

A nyomozók a férfit kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A bíróság a férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el.

A napokban alaposan rájár a rúd a kerületi drogdílerekre, amit persze civil szemmel nézve egyáltalán nem bánunk. Múlt csütörtökön egy ennél is nagyobb fogást hajtottak végre a rendőrök; szintén Budatétényben egy férfi édesanyja gombapincéjében gondozott egy tekintélyes méretű marihuánaültetvényt, amelyen végül a TEK emberei ütöttek rajta.

Bár ebben a mezőnyben kishalnak számít, de írtunk egy olyan férfiról is, akiről lapunk úgy tudja, hogy sorozatos törvényszegései miatt eleshet önkormányzati lakhatásától. Információnk szerint az ő terjedelmes bűnlajstromában is visszatérő elem a kábítószer árulása és fogyasztása.

Olvasta már?