Tarolt csapatával az OB-n Budafok-Tétény atlétája

by gaalt994

Csere Gáspár egyéniben aranyérmet szerzett, klubja, a BEAC pedig a férfi és a női csapatversenyt is behúzta.

„Megvan az 5. Magyar Bajnoki győzelmem félmaratoni távon! Emellett csapatban 4. alkalommal nyertünk, idén ráadásul a BEAC-os női csapatunk is!” – osztotta meg nagy örömmel az újabb sikert Csere Gáspár hosszútávfutó hivatalos Facebook-oldalán.

A budafok-tétényi származású atléta a riói olimpiát is megjárta, az azóta eltelt időben viszont sookszor bajlódott makacs sérülésekkel, valamint – a legtöbb sportolóhoz hasonlóan – az ő felkészülését is nehezítette a járványhelyzet. A mögöttünk álló évben viszont Csere újra fel tudta építeni magát, ráadásul a sportpályán kívül is komoly örömök érték.

Tavasszal egy hazai versenyen kezdte visszanyerni formáját, majd júniusban már Horvátországban is rajthoz állt egy nemzetközi versenyen, ahol az 5. helyen ért célba. Az olimpia mindezek ellenére nem jött össze.

Mostani győzelme során már újra a régi formájában tündökölt, a siker után a köszönetnyilvánítás sem maradt el. „Hálás vagyok Istennek ezért a sikersorozatért és köszönöm Szabó Imrének, valamint a BEAC-nak a felkészítést!” – írta.

(Kiemelt kép: Facebook/Csere Gáspár)

Olvasta már?